Ιδιωτικότητα

Ποιος είμαι:

Δείτε εδώ: https://www.white-echoes.eu/bio

Προσωπικά δεδομένα

Σχόλια

Όταν αφήνετε σχόλια, αυτό που φαίνεται είναι το ψευδώνυμο που αφήνετε, αλλά και τη διεύθυνση IP και τον browser που χρησιμοποιείτε. Αυτό γίνεται για τον περιορισμό spam μυνημάτων.

Το email σας, αν χρησιμοποιείτε Gravatar αποθηκεύεται κρυπτογραφημένο. Για την πολιτική απορρήτου του Gravatar δείτε εδώ: https://automattic.com/privacy/. Η εικόνα εμφανίζεται μετά από έγκριση του σχολίου σας.

Cookies

Αν αφήσετε σχόλιο, μπορείτε να επιλέξετε να κρατήσετε τα στοιχεία σας στο cookie. Αυτό είναι για δική σας διευκόλυνση και παραμένει για ένα χρόνο.

Αν έχετε λογαριασμό… κατά πάσα πιθανότητα όμως δεν έχετε, οπότε θα παραλείψω τις λεπτομέρειες. Αν αποκτήσετε, μπορείτε να με ρωτήσετε.

Περιεχόμενο από άλλα site

Μέρη του site μπορεί να περιλαμβάνουν περιεχόμενο (π.χ. video, εικόνες, άρθρα) από άλλα site. Το περιεχόμενο αυτό συμπεριφέρεται σαν να επισκέπτεστε το site. Ενδεχομένως αυτά τα site να μαζεύουν δεδομένα για εσάς αν έχετε λογαριασμό σε αυτά τα site και είστε συνδεδεμένοι με αυτόν στον browser.

Analytics

Χρησιμοποιώ google analytics και facebook pixel. Τα δεδομένα σας καθορίζονται από τη λειτουργία των ιστοτόπων αυτών.

Τα Google Analytics διαγράφονται μετά από 24 μήνες από την τελευταία σας επίσκεψη. Η IP σας δεν αποθηκεύεται, ούτε κάποιο προσωπικό δεδομένο. Επισκέψεις από διαφορετικές συσκευές ίσως καταγράφονται ως επισκέψεις από τον ίδιο χρήστη, αν χρησιμοποιείται ο ίδιος λογαριασμός της google σε αυτές. Για να μην σας καταγράφουν τα analytics, μπορείτε να κάνετε ρύθμιση εδώ https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Ενδεχομένως η επίσκεψή σας αυτή να συνεπάγεται την εμφάνιση διαφημίσεων στο facebook ή στο instagram ή σε ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία adsense.

Για αποστολή email με τις νέες δημοσιεύσεις χρησιμοποιείται το Jetpack 

Πόσο κρατάμε τα δεδομένα σας.

Τα σχόλιά σας και τα δεδομένα που συμπεριλαμβάνονται σε αυτά παραμένουν αποθηκευμένα επ’ αόριστον.

Τα δικαιώματά σας πάνω στα δεδομένα αυτά

Αν αφήσετε σχόλιο, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του.

Πού στέλνουμε τα δεδομένα σας

Τα στοιχεία των σχολίων σας ίσως αποσταλούν σε υπηρεσίες ανίχνευσης spam.

Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο mihgeorg AT gmail τελεία com