Εφαρμοσμένη μυθομηχανική

Εφαρμοσμένη μυθομηχανικήΤίτλος: Εφαρμοσμένη μυθομηχανική - Ιστορία: "Η τελειότητα στο σκοτάδι"
Εκδότης: sff.gr press
Κυκλοφορία 2014
Συμμετέχουν: Βάσω Χρήστου, Ευθυμία Δεσποτάκη, Ελευθέριος Κεραμίδας, Κώστας Χαρίτος, Κιάρα Καλουντζή, Μιχάλης Γεωργοστάθης, Αντώνης-Δημήτρης Μίλησης, Ηφαιστίων Χριστόπουλος, Τέτη Θεοδώρου, Γιώργος Μαστοράκης, Άννα Μακρή, Ντίνος Χατζηγιώργης, Σταύρος Ντίλιος, Κωνσταντίνος Μίσσιος, Χριστίνα Μαλαπέτσα, Κωνσταντίνος Κέλλης, Ποθητός Μπάικας, Μιχάλης Μανωλιός, Γιώργος Λαγκώνας, Αντώνης Πάσχος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Σταμάτης Σταματόπουλος
Είδος:
Σελίδες: 352
ISBN 13: 9786188151208

Περιέχει την ιστορία "Η Τελειότητα στο Σκοτάδι".

Μυθομηχανική:η επιστήμη που δίνει στο μύθο κίνηση και ζωή. Που τον παίρνει από το μακρινό και άπιαστο κόσμο των ονείρων και τον φέρνει δίπλα μας.

Σ’ αυτό τον τόμο θα βρείτε είκοσι δύο εφαρμογές αυτής της επιστήμης, που τόσο απαραίτητη είναι στην καθημερινή ζωή. Είκοσι δύο ιστορίες του φανταστικού, από μια ομάδα συγγραφέων που μοιράζονται την αγάπη για τη φαντασία, την επιστημονική φαντασία και τον τρόμο, για τους κόσμους του ονείρου και του εφιάλτη, του μέλλοντος ή ενός διαφορετικού παρόντος.

Αν αναρωτιέστε τι κρύβει ένα συστραμμένο χέρι, τι μπορεί κανείς ν’ αγοράσει με μόνο δύο Ζαΐρ, ποιος λέει το τραγούδι απ’ το σακούλι, τι συνέβη σαράντα τρία λεπτά πριν ή γιατί έχεις μόνο μια ευκαιρία, ανοίξτε το εξώφυλλο και ταξιδέψτε.

Δείτε στο Goodreads

Στην ίδια σειρά: